Denna vecka tar jag upp helgfrågan från Mias bokhörna.

Veckans fråga:
Hur går det med läsningen/bloggandet?

Läsningen är, som vanligt, ett nöje jag verkligen inte vill vara utan. Jag har haft en del ledig tid i sommar och därmed mer tid att läsa. Nu blir det väl en återgång till lite lägre takt, men läser gör jag alltid.

Bloggandet har fått stå tillbaka när jag haft mycket att göra. Nu har det blivit lite mer av det igen ett tag, inklusive att jag kan hitta och vara med på en sådan sak som helgfrågan. Det känns väldigt roligt. Däremot har jag varit trög med att fylla på förrådet av kortnoveller. Jag har nog varit alltför upptagen av att få färdigt korrekturet till den samling längre noveller som kommer ut till vintern för att riktigt ha tid med det, förutom att jag skriver på vad som kanske blir nästa längre projekt. Jag har dock ambitionen att även komma igång med nya kortisar framöver.


Bonusfrågan:

Vad ska du göra i helgen?

Denna helg har jag styrelsemöte med Mensa Sveriges styrelse på söndag. Vi försöker sprida våra möten över landet, och passa på att träffa medlemmar lokalt i samband med dem. Så på lördag tar jag tåget till Växjö, och kommer hem till Stockholm igen söndag kväll. Förutom mötesförberedelser räknar jag med att få en del lästid på vägen.