Läslistan för december blev relativt lång. Jag hade lite restid att läsa på, och sedan bidrog förstås lediga dagar i slutet på månaden till mer tid till nöjen, såsom läsning.

G Capeder: Superman
A Oz: Judas
J Stenmark: En mystisk hemmakväll
E Ferrante: Dagar av ensamhet
A Szerb: Resa i månljus
Th Arnroth: Livets ord del 2
M Kichka: Deuxième génération
J Fforde: Early Riser
Bressum & Duphot: Simone Veil
S Beijer: Det handlar om dig
Penguin Brexit Cartoons
A Lidbeck: Finna sig

Oz bok var till bokcirkeln som jag har skrivit om här. Av övriga romaner vill jag särskilt framhäva Szerb, som jag inte ens hade hört talas om innan jag fick den av en vän och nu blev väldigt förtjust i. Det kommer ett inlägg om den boken framöver.

Det blev rätt mycket serier också, och där vill jag särskilt framhäva två. Den första är Arnroths självbiografiska berättelse om hans tid i Livets ord, där andra delen visade sig vara en fortsatt intressant historia. Den andra är Kichkas fina serie om att växa upp som barn till förintelseöverlevande. Jag hoppas att någon så småningom kommer översätta den till svenska.