Det är en trevlig idé att lista sin läsning varje månad, som jag sett flera bokbloggare göra. Trevliga idéer är som bekant som gjorda för att stjälas, så i år tar jag också upp den vanan. Jag börjar med en lista över januaris läsning, så här några dagar efter månadsskiftet.

J H Khemiri: Allt jag inte minns
H Hedberg: Operation Leo
S Granér: För allas trevnad
Th Bernhard: Mina priser
R Leloup: Yoko Tsuno: Från Jorden till Vinea
K Boye: Kris
M Hagerman: Käraste Herman
S Akasov: En familjekrönika
O Tokarczuk: Szafa

En blandad bunt, som det brukar vara. Hagermans bok om rasbiologen Herman Lundquist borde egentligen få ett eget blogginlägg, för den var verkligen intressant. Khemiris senaste roman var mycket riktigt så bra som folk har sagt, och Akasov var en trevlig bekantskap från de något mindre kända ryska klassikerna. Inget fel på de andra böckerna heller, så det var en bra läsmånad.