Så här blev läslistan för september månad.

H Fried: Skärvor av ett liv
Wilson & Alphona: Ms Marvel – No Normal
M Yousafzai & Ch Lamb: Jag är Malala
R L Stevenson: Dr Jekyll and Mr Hyde (omläsning)
L Wilderäng: Höstsol
Wilson & Alphona & Wyatt: Ms Marvel -Generation Why
H Hesse: Stäppvargen (omläsning)
Å Aspttjärn: Konsten att ha sjukt låga förväntningar
S Lövestam: Sanning med modifikation

Två omläsningar som båda beror på bokcirkeln. Cirkeln om Stevenson har vi redan hunnit med, och jag har skrivit om den här. Jag har även hunnit skriva ett inlägg om Ms Marvel.

I övrigt kommer recension av Wilderängs senaste så småningom, både i föreningstidning och här på bloggen. Jag kan redan avslöja att han håller stilen, och boken är bra i sitt slag. Jag nämner även särskilt boken om Malala Yousafzai, väldigt läsvärd beskrivning av en ovanlig och modig människa i en omgivning som borde få mer uppmärksamhet.

Slutligen: Alla borde läsa Hedi Fried! Det jag läst denna månad är hennes äldre självbiografiska bok. Jag har tidigare läst och skrivit om boken med frågor om Förintelsen.