Efter att ha skrivit, skrivit om, skrivit till, och inte minst försökt få olika förlag intresserade, är kontraktet påskrivet och det slutliga redigeringsarbetet påbörjat. Jag kommer få en novellsamling utgiven i vinter. Inte kortnoveller som här, utan lite längre. En av dem kan för den delen redan köpas som e-singel, Treif som ni ser länk till här på siten. Nu blir det dock papper också, och som sagt en hel samling noveller.

Under tiden har jag blivit trög med att hålla takten när det gäller kortisar. Jag har två till som ligger redo att slippa ut här, med dem blir det sammanlagt 125. Sedan känns det dags att ta paus. Planen är att leta upp tio favoriter som får gå i repris de kommande tio veckorna efter att förrådet är slut, sedan får jag se hur jag gör. Kanske börjar jag få nya kortisidéer igen under sommaren. Man kan alltid hoppas.