Nu ligger kortnovell nr 96 ute på siten, sedan i fredags. Det känns roligt att närma sig 100, samtidigt som jag inventerar förrådet och konstaterar att jag behöver en produktiv period snart för att inte hamna farligt nära gränsen där jag verkligen blir så illa tvungen att skriva en varje vecka. Än så länge är det dock ett par månader dit.

Övrigt skrivande har i alla fall fått lite fart under hösten och vintern, efter en ganska lång period när jag var alldeles för upptagen av helt andra saker. Återstår att se om det blir någonting att publicera av det, men det är åtminstone mestadels roligt under tiden. Någonstans är det väl så det behöver vara, för att få fram text skall man vilja skriva den, inte bara se den färdig. Den bästa beskrivning jag känner till av vad som skiljer författaren från andra är fortfarande ”En författare skriver. Så enkelt är det.”