Lite sent, men här kommer månadslistan för oktober.

Wilson & Migrazawa & Bondoc: Ms Marvel – Crushed
Y N Harari: Sapiens
Slimani & Coryn: Paroles d’honneur
A Paasilinna: De oanständiga profeterna i Tibet
S Lövestam: Önska kostar ingenting
Femme Magnifique
M Strøksnes: Havsboken
Wilson & Alphona: Ms Marvel – Last Days

Som synes har jag fortsatt läsa Ms Marvel, och det blev även en del andra serier denna månad. Slimanis berättelse om kvinnor i Marocko kan jag särskilt rekommendera, men den finns nog än så länge enbart på franska. Vidare kan jag nämna Lövestams deckare, där jag läste den andra i oktober. Jag brukar inte vara särskilt mycket för just deckare, men de här är riktigt bra underhållningslitteratur, med smart skruv. I övrigt är jag entusiastisk för Hararis Sapiens, men den har ett eget inlägg på gång så småningom. Havsboken var en bokcirkelbok, och den cirkeln har jag skrivit om här.